iPhone 6, top of flop?

De iPhone 6 is op dit moment wellicht de meest besproken mobiele telefoon op het internet. Dit heeft een heel aantal redenen. Allereerst is het een belofte van Apple, het is de aangekondigde telefoon die de markt zou gaan verbluffen. Daarnaast is het een overtreding van Apple, de iPhone 6 is precies wat het bedrijf beloofd heeft om niet te doen. Daar komt nog eens bij dat de gebruikers van deze telefoons afnamen en dat dit de manier moest zijn om mensen terug te halen naar het merk. Dat is vooralsnog ten dele gelukt. Maar de echte humor ligt in alles wat op internet te vinden is, de filmpjes, de recensies, de zogenaamde ervaringen van gebruikers. Wie kent het filmpje niet van de brekende iPhone?

iPhone 6 Breekt Al Snel

Online

Een ontevreden gebruiker van de iPhone laat zien hoe makkelijk het model breekt. Hij zegt geen kracht te zetten, maar zijn vingers trillen en worden rood, terwijl de mobiele telefoon inderdaad langzaam meegeeft en op een gegeven moment breekt. Prima, de mobiel is dun en inderdaad is er aluminium gebruikt, maar wie probeert dagelijks met twee handen zijn mobiel doormidden te breken? Ook is er veel gezegd en geschreven over de processoren en het geheugen, maar veel van de opmerkingen geven aan dat er een bepaald gebrek aan verstand is over de werking van de apparaten. Het gaat niet om de grootte, het gaat erom wat je ermee doet; en dat geldt ook voor de telefoons en de inhoud. Een mindere processor met minder geheugen en een beter sturingsprogramma zal veel meer kunnen bereiken dan een enorme processor waar niets op aangesloten is.

Daarbij is het nog veel te vroeg om te bepalen of dit model top is of flop is. De echte problemen ontstaan doorgaans pas na een maand en pas op dit moment zijn er gebruikers die minstens alle functies een keer bekeken hebben. Het is wachten op updates, op aanvullingen en extra mogelijkheden. Pas daarna is in te schatten hoe Apple het gedaan heeft met de iPhone 6.

FrankiPhone 6, top of flop?